Jens Grønhøj Stigaard

Jens

Jens studerer til daglig civilingeniør (softwareteknologi) på DTU i Lyngby. Jens spiller floorball i sin fritid i Helsingør FT. Desuden har han studiejob hos Yogaudstyr.dk, hvor han står for at opdatere deres webshop.

Niels Grønhøj Stigaard

Niels

Niels studerer HA Almen på Syddansk Universitet i Odense. Derudover bruger han fritiden på at styrketræne, og nyde familien, vennerne og kæresten. Niels holder pt. en pause fra floorball.

Frederik Grønhøj Stigaard

Frederik

Frederik studerer Produktionsteknologi ved DTU Ballerup, og er i gang med sit 2. år på uddannelsen. Frederik spiller i fritiden floorball i Benløse FC, hvor han de sidste mange år har spillet sammen med Niels på klubbens ungdomshold. Frederik er fast inventar for klubbens herre elite hold, som sidste år vandt sølv ved DM i floorball. Frederik deltog i U19 VM i floorball i Hamburg i Maj 2013.

Generic placeholder image

Bo

Bo er ansat som regnskabschef hos Maskincenter Ringsted A/S. I sin fritid spiller han tennis, og foruden at spille, er han også kasserer i Ringsted Tennisklub.

Lene Grønhøj Stigaard

Lene

Lene er uddannet læge ved Københavns Universitet, og driver til dagligt egen praksis i Glumsø. I sin fritid nyder hun at spille tennis, lave god mad, og se sine venner og familie.