Søndag 19. oktober 2008 - kl. 17:00
2-6
Hafnia FCU19
Kamp-type: TurneringskampMødetid: 15:15
Humøret befandt sig i den positive ende af skalaen, da Benløses U19-delegation forlod 4100 og tastede Sundbyøsterhallen ind på GPS’en. Tre kvarter og et pit-stop i Karslunde senere stod fire VW’ere pænt parkeret på Amagerbrogade. Der var på det tidspunkt små 45 minutter til kampstart. Hjemmeholdet spejdede man forgæves efter, men en venlig halmand anviste omklædningsforhold. Ti minutter senere skelede man fortsat nervøst på mobiluret, men heldigvis ankom kampens (meget tålmodige) dommerpar også – sagt med andre ord indtraf beviset på, at tid og sted var korrekt.

Minutterne rullede fortsat af klokken uden syn af Hafnia-folk. Telefonnumre til klubben, der huser de regerende danmarksmestre på herresiden, blev fundet frem, og til sidst lykkedes det at komme i kontakt med formanden. I samme moment og ca. ti minutter før kampstart entrerede amagerkanernes anfører den gabende tomme hal lettere forpustet efter en cykelsprint. De blåblusede troede nemlig kampen skulle spilles i de nærliggende Sundbyhaller.

Fluks blev banderne stillet op, halvhjertet opvarmning uden bolde improviseret og kampen blæst i gang med 5-10 minutters forsinkelse. Og med Benløses reservemålmand ved dommerbordet førende protokol på bagsiden af gæsternes holdopstilling! På mange måder en surrealistisk optakt til kampen, der henledte minderne på en U19-match nogle år tilbage, hvor Hafnia endte med aldrig at dukke op på egen hjemmebane.

Som vanligt bestod Hafnias hold af få men kompetente spillere, og akkompagneret halvtunge, måske kolde Benløseben endte første periode 1-1. Herefter fik wankerne en anelse bedre fat, men fandt aldrig rytme i spillet. Det blev til at par flotte mål og tre point, hvilket er det mest positive undertegnede (og måske lidt for søndagsgnavne) har noteret af plusser. Optaktsfarcen taget i betragtning var det muligvis ikke så skidt endda. Så drenge; I kan give Jer selv en karakter (7-trinsskalaen) og sende dem til mig i en sms med en kort begrundelse – så skal jeg poste dem herunder...

Lad mig runde dette referat fra en stemningsforladt søndagskulisse i Sundbyøster af med en kommentar til bagmændene i Hafnia: Bak dog de U19-drenge lidt op – det fortjener de. En enkelt m/k til sekretariatet og lidt koordinerende hjælp må kunne rekrutteres i en landets største klubber. Reservekeeperen fra Midtsjælland spørger i øvrigt, hvortil han skal sende faktura for sit dommerbordsvikariat? Spøg til side og tilgiv provokationerne, men det var ikke helt godt nok!